Informācija

2024. gada 22. febr.

"Bērnu žūrijas 2023" noslēguma pasākums "Lasītprieks PII "Saulīte""

       Lasītveicināšanas programmas mērķis ir veicināt interesi par literatūru, par ilustrāciju, kā arī rosināt bērnus uz dažādām radošām nodarbēm.

        Ir novērots, ka grupas darbā, lasot, zīmējot, pārrunājot izlasīto un veicot dažādus citus uzdevumus, informācija tiek uztverta daudz labāk, tādējādi bērni ilgāk spēj koncentrēties uzdevumu veikšanai. 

      Prieks, ka Dagdas PII “Saulīte” grupiņu “Bitītes” un ‘Taurenīši” audzēkņi ar entuziasmu iesaistījās šajā lasītveicināšanas programmā. Un tas notika pateicoties skolotājām Ilonai, Ivetai, Jeļenai un Irēnai, viņu ieinteresētībai, atbalstam un radošumam, par ko skolotājām jāsaka liels paldies un pirmsskolas audzēkņus var saukt par programmas “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija 2023” ekspertiem!

       Kā jau katru gadu pavasarī Latvijas Nacionālā bibliotēka rīko Lielos lasīšanas svētkus, noslēguma un apbalvošanas ceremoniju gadu ilgušam vērtēšanas maratonam lasītveicināšanas programmā “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija 2023”, arī mēs - Dagdas bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa – gribam pateikties mūsu lasīt gribošajiem un zinošajiem ekspertiem, cerot, ka lasītprieks viņus pavadīs arī turpmāk.





Pasākuma sponsors -  Krāslavas novada domes deputāts, 

dagdānietis Aivars Bačkurs. Paldies!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru