Informācija

2023. gada 9. marts

Konkurss "Lasi, meklē un ceļo!" bibliotēku lasītājiem un bibliotekāriem

No šī gada 6. marta Latvijas pašvaldību publiskajās bibliotēkās tiks dots starts izzinoši izglītojošam konkursam “LASI, MEKLĒ UN CEĻO!”, kurā bibliotēku lasītāji un bibliotekāri aicināti meklēt atbildes uz jautājumiem elektroniskajos resursos, kuri pieejami Latvijas bibliotēkās (arī attālinātā veidā) – 3td e-GRĀMATU bibliotēkā www.3td.lv, digitālo zinību resursā www.letonika.lv un Lursoft laikrakstu bibliotēkā www.news.lv.

Konkurss norisināsies no 6. marta līdz 2. aprīlim 4 nedēļu garumā

  • Katras nedēļas sākumā tiks atvērta jauna jautājumu kārta, uz kuru atbildes būs jāiesniedz līdz nedēļas beigām.

  • Konkursa uzvarētāji balvās saņems grāmatas no 3td bibliotēkas sadarbības izdevniecībām un dāvanu kartes no konkursa atbalstītāja – ceļojumu aģentūras IMPRO!

  • AICINĀM  PIEDALĪTIES AIZRAUJOŠAJĀ UN IZZINOŠAJĀ ATBILŽU MEKLĒŠANAS PROCESĀ UN CĪNĪTIES PAR VĒRTĪGĀM UN INTERESANTĀM BALVĀM!

Konkursu rīko Kultūras informācijas sistēmu centrs, kas ar Latvijas pašvaldību publisko bibliotēku starpniecību un atbalstu piedāvā Latvijas iedzīvotājiem brīvpieejā daudzveidīgus digitālos resursus. Konkursa partneri – izdevniecības “Zvaigzne ABC”, “Latvijas Mediji” un “Jumava”, IT uzņēmumi “Tilde” un “Lursoft IT”.

Konkursa nolikums 

https://www.facebook.com/KulturasInformacijasSistemuCentrs

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru