Informācija

2022. gada 13. maijs

"Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija 2021" noslēguma pasākums

Pavasaris dabā ir modinājis  jaunu rosību – dzīvā radība modusies no ziemas miega, jau agrā rītā skan putnu dziesmas un ķirši tērpušies sniegbaltā rotā. Arī mēs – bibliotekāres, esam sarosījušās un sagatavojušās LNB lasīšanas veicināšanas programmas "Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija 2021" svinīgajam noslēguma pasākumam. Kopumā programmā iesaistījās 859 skolas un bibliotēkas, to skaitā arī Dagdas bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa, radot labvēlīgus apstākļus lasīšanai un sarunām par grāmatām. 15 630 lasītāji vecumā no 5 gadiem līdz pat sirmam vecumam sniedza arī rakstisku vērtējumu par izlasīto.


11. maijā, siltas saules staru un pavasara putnu dziesmu pavadībā, devāmies ciemos pie pašiem jaunākajiem, aktīvākajiem un zinātkārākajiem lasīšanas ekspertiem – izglītības iestādes “Saulīte” grupiņu “Ežuki”, “Bitītes” un “Taurenīši” mazajiem lasītājiem, kuri šogad ir pelnījuši īpašu pateicību.

Sirsnīgs paldies mazajiem lasītājiem, skolotājām Irēnai Stalīdzānei, Jeļenai Slapiņai, Ilonai Beitānei, Ivetai Plakošai, Ingrīdai Pauliņai, Ludmilai Lukaševičai par lasītprieku, ieguldīto darbu, atbalstu un svētku sajūtu!










Foto: Jeļena Slapiņa

Ieva Baldiņa

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru