Informācija

2021. gada 13. maijs

Radošā darbnīca "Es savai māmiņai" Aleksandrovas pamatskolā






Aleksandrovas pamatskolas direktores vietniece audzināšanas darbā Inese Kuzņecova: "Dagdas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa maija sākumā piedāvāja mūsu skolas audzēkņiem iesaistīties radoši virtuālajā darbnīcā ”Es savai māmiņai”. Mēs ar lielāko prieku piekritām! Pārsteidza tas, ka Ilonas radošās darbnīcas norisei līdzi deva jau sagatavotus materiālus un šablonus. Viss, kas bija jāizdara mums – izgriezt, salikt un noformēt kastīti, ko vēlāk varēs vest mājās un uzdāvināt māmiņai.

Audzēkņiem ļoti patika radošais darbs. Ar aizrautību izgrieza šablonu, lika kopā un ar nepacietību gaidīja rezultātu. Kad kārbiņa bija uztaisīta, neviltots prieks bija redzams bērnu acīs, rezultāts sajūsmināja un iepriecināja katru!

Kastītes tapšanas procesā ļoti daudz jautājumu bija par to, kā tik skaisti un kārtīgi tika izgriezti taureņi, ko iedeva līdzi. Skolotāja pastāstīja metodi, kā izgriež tādus taureņus.

 Aleksandrovas pamatskolas kolektīvs saka milzīgu PALDIES par iespēju sagatavot šāda veida pārsteigumu.

Ar lepnuma sajūtu bērni veda kastītes mājās, jo tās tiks uzdāvinātas vistuvākajam un visdārgākajam cilvēkam pasaulē - māmiņai!"











 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru