Informācija

2022. gada 28. janv.

Ciemos pie grāmatām!


Starp Aleksandrovas pamatskolu un Dagdas bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļu ir izveidojusies jauka sadarbība!

Decembrī piedalījāmies bibliotēkas piedāvātajā virtuālajā rūķu darbnīcā “Kā rotāsi ziemu?”. Tika piedāvātas dažādas kartiņas ar brīnumainiem ziemas motīviem. Pirmskolas bērni un sākumskolas skolēni kartiņas krāsoja ar lielu atbildības sajūtu!  Izdevās lieliski!

 26. janvārī 1.-4. klašu skolēni, skolotājas Sandra un Maruta devās ciemos uz bērnu bibliotēku.  Tā bija izzinoša, radoša un pārsteigumu pilna stunda! Pie ieejas durvīm mūs sagaidīja bibliotēkas vadītāja Ilona, kura jau pirmajās minūtēs ieinteresēja bērnus ar savu stāstījumu, sākās aizraujošs ceļojums uz grāmatu pasauli! Uzzinājām, cik grāmatu atrodas bibliotēkā, kā tās izkārtotas, kāpēc nepieciešams lasīt, kam visvairāk patīk lasīt un…. ak vai! Starp grāmatu plauktiem mēs noķērām peli, kura sākusi grauzt grāmatai vāku! Mazliet vēlāk tai piebiedrojās otrā pele, tā lasīja mums pasaku “Peļu kongress”. Izbrīnu radīja tas, ka izrādās bibliotēkā ir tik daudz “peļu” grāmatu! Pasakai sekoja kārtējais pārsteigums - radošā darbnīca! Cik skaistas kastītes mums sanāca! Un noslēgumā  - milzum lielais planšetdators!

 Mīļu PALDIES sakām Ilonai Bronkai un Ilonai Augustovai par neaizmirstamu ekskursiju! Laiks paskrēja nemanāmi un atvadīties pavisam negribējās.

Gaidīsim pelītes mūsu skolā!

Uz tikšanos!                  

                  Direktores vietniece audzināšanas darbā Inese Kuzņecova


 

  







Foto: Ineta Leonoviča-Batņa

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru