Informācija

2022. gada 19. janv.

Lasītveicināšanas stunda"Lācīša Vinnija Pūka lielā diena!"

18.janvārī Dagdas bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā valdīja liela rosība, jo gatavojāmies mūsu visu iemīļotā un pasaules slavenā lācēna Vinnija Pūka dzimšanas dienai. Šodien Vinniju Pūku sveikt ieradās  Dagdas vidusskolas 2.a klases skolēni un skolotāja Lidija Kartenko. Bērni atnāca ar dāvanām – skaistiem apsveikumiem gaviļniekam, kurus paši arī nolasīja. Savukārt skolotāja Lidija pastāstīja par Vinnija Pūka rotaļlietu kolekcijas tapšanu, kura visu janvāri ir skatāma Bērnu literatūras nodaļā.

     Omulīgais Vinnijs Pūks kopā ar šarmanto draugu Tīģeri iesaistīja skolēnus jautrās aktivitātēs – skolēni atbildēja uz āķīgiem jautājumiem, rakstīja savus novēlējumus Vinnijam Pūkam, noskatījās multfilmu, kā arī iepazinās ar bagāto grāmatu un žurnālu klāstu par Vinniju Pūku. Skolēni prata pastāstīt, ka Vinnijs Pūks šogad svin 96 dzimšanas dienu un ka grāmatas “Vinnijs Pūks un viņa draugi” autors ir Alans Aleksandrs Milns, kuram šogad aprit 140 gadi.

     Vinnijs Pūks cienāja skolēnus ar smaržīgo un gardo medus kūku, pateicās par jauki nosvinēto dzimšanas dienu, par laba vēlējumiem, dāvinot katram skaistu balonu un savu foto, uzsverot, ka šodiena ir viņa labākā diena! 

 









 
Foto:Daina Jakovele


 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru