Informācija

2022. gada 14. febr.

Adaptētā literatūra angļu valodā! Februāris


Level 3: A Midsummer Night's Dream Book + MP3 Pack

Classic / British English
This wonderful story of fairies, dreams and lovers is as popular today as it was in Shakespeare’s time. In a wood outside Athens, four young people are following their dreams, while fairies play strange games with them. Their world seems unreal – but is it really very different from our own?

Klasika / Britu angļu valoda

Šis brīnišķīgais stāsts par fejām, sapņiem un mīļotājiem mūsdienās ir tikpat populārs kā Šekspīra laikos. Kādā mežā ārpus Atēnām četri jaunieši seko saviem sapņiem, kamēr fejas spēlē ar viņiem dīvainas spēles. Viņu pasaule šķiet nereāla – bet vai tā tiešām ļoti atšķiras no mūsu?


Level 4: Tears of the Giraffe Book and 

Contemporary / British English The second exciting story from The No.1 Ladies' Detective Agency series. Precious Ramotswe is now known as Botswana's first and only lady detective and has many cases. She's looking for a young American who disappeared ten years ago. Will she finally marry Mr JLB Matekoni?

Mūsdienu / britu angļu valoda Otrais aizraujošais stāsts no sērijas The No.1 Ladies' Detective Agency. Dārgā Ramotsve tagad ir pazīstama kā Botsvānas pirmā un vienīgā detektīva dāma, un viņai ir daudz lietu. Viņa meklē jaunu amerikāni, kurš pazuda pirms desmit gadiem. Vai viņa beidzot apprecēsies ar JLB Matekoni kungu?

Level 4: Animal Athletes CLIL

The fastest flying insect is a dragonfly. A kangaroo can jump 13.5 metres. Dolphins are intelligent and friendly animals. Animal Athletes of land, sea and air. There are cool cats and other acrobats. Let’s read about them all.

Visātrāk lidojošais kukainis ir spāre. Ķengurs var lēkt 13,5 metrus tālu. Delfīni ir inteliģenti un draudzīgi dzīvnieki. Sauszemes, jūras un gaisa sportisti. Ir forši kaķi un citi akrobāti. Lasīsim par viņiem visiem.

Level 5: World Folk Tales

These nine stories will take the reader on an exciting journey to distant cultures and times. The collection includes folktales from South America, Africa, India, China, and Europe.

Šie deviņi stāsti aizvedīs lasītāju aizraujošā ceļojumā uz tālām kultūrām un laikiem. Kolekcijā ir tautas pasakas no Dienvidamerikas, Āfrikas, Indijas, Ķīnas un Eiropas.

Level 5: Disney PIXAR Ratatouille

In a world where people hate rats, it’s not easy to be one! Remy isn’t like other rats. He loves to cook! In Paris, Remy helps his friend Linguini cook delicious meals. Rats are not welcome in the kitchen, but good food is good food ... does it matter who makes it?

 Pasaulē, kurā cilvēki ienīst žurkas, nav viegli tādam būt! Remijs nav kā citas žurkas. Viņam patīk gatavot! Parīzē Remī palīdz savam draugam Linguini pagatavot gardas maltītes. Žurkas nav laipni gaidītas virtuvē, bet labs ēdiens ir labs ēdiens... vai ir svarīgi, kurš to gatavo?

Level 6: Animal Camouflage CLIL

When they are hunting, or when they are prey, lots of different animals hide in different ways. An Octopus changes color, insects look like sticks. Seahorses hide in coral and lizards with two heads! Can you think of any more animals that use camouflage?

Kad viņi medī vai ir medījums, daudz dažādu dzīvnieku slēpjas dažādos veidos. Astoņkājis maina krāsu, kukaiņi izskatās kā nūjas. Jūras zirdziņi slēpjas koraļļos un ķirzakas ar divām galvām! Vai varat iedomāties vēl kādus dzīvniekus, kas izmanto maskēšanos?

Level 6: The Moonstone

The Moonstone is an ancient Indian diamond which brings disaster to everyone who owns it. Rachel Verinder’s uncle gives her the diamond as a birthday present, but that same night it is stolen…

The Moonstone is now seen as the first, and one of the best, English detective novels.

Mēnessakmens ir sens Indijas dimants, kas nes postu ikvienam, kam tas pieder. Reičelas Verinderes tēvocis uzdāvina viņai dimantu kā dzimšanas dienas dāvanu, taču tajā pašā vakarā tas tiek nozagts...

Mēnessakmens tagad tiek uzskatīts par pirmo un vienu no labākajiem angļu detektīvromāniem.

Level 6: Animal Farm

Old Major, the boar, dreams of farms run by animals for animals, with liberty and equality for all. When the animals of Manor Farm, led by the pigs Napoleon and Snowball, drive out Farmer Jones and set up Animal Farm, the dream seems to be coming true.

But as the pigs become more powerful Old Major's vision turns horribly sour. 

Vecais majors, kuilis, sapņo par fermām, kuras vada lopi dzīvnieku labā, ar brīvību un vienlīdzību visiem. Kad muižas fermas dzīvnieki cūku Napoleona un Sniegabumbas vadībā izdzen fermeru Džounsu un iekārto Dzīvnieku fermu, sapnis, šķiet, piepildās.

Bet, cūkām kļūstot spēcīgākām, vecā majora redze kļūst šausmīgi skāba.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru